Unlucky Hermanos
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Aren-Lee
13 Maart 2008 | Peru, Punta Hermosa
Daar stonden we dan op Schiphol, 3 frisgewassen jongens op weg naar een onbekend avontuur. Tot onze verbazing waren er nog veel familie, vriendjes en vriendinnetjes aanwezig (super lief). Na de nodige omhelzingen, hier en daar een traantje moest er toch echt gedag gezegd worden en stapten we vol goede moed door de douane. Deze frisse nozems waren blijkbaar nog niet helemaal uitgeslapen want na rustig een ontbijtje genomen te hebben, nog effe poepen en wat geshop waren we helemaal de tijd vergeten. Op ons lakse drafje naar de gate galmde er tot onze ontzetting door de speakers: “will mister Schermervoest, Hoogeveen and Wilson please contact the gate you’re delaying the flight”. Moesten we toch mooi effe een sprintje trekken, top begin van de reis ;)
De vlucht naar Madrid, Quito en Lima liep redelijk voorspoedig. Eenmaal aangekomen op Lima waren we alledrie aardig brak. Even snel de bagage oppikken en dan hup naar ons hostel…….dachten we. Wat bleek, Biktor zijn tas was niet geheel aangekomen op Lima, niet geheel en eigenlijk helemaal niet. Ergens tussen Lima en Ámsterdam blijven steken werd ons verteld???!! Dik naaitje natuurlijk, dus wij afgespoken dat we die tas de volgende dag op zouden halen want dan zou die er zijn.
Eenmaal de aankomsthal ingelopen stond onze belgische Hosteleigenaar Chris Nijs a.k.a. mister “Subiet” a.k.a. mister “Amaaaaj” (niet te verwarren met onze idolsnicht Jamai) ons op te wachten. Deze vriendelijke Belg welke na 4 jaar de wereld rondreizen op een motor is neergestreken in Peru runt daar samen met zijn chica een hostel in Ancon.
De eerste nacht hebben we heerlijk kunnen chillen en de volgende dag niet. We moesten gelijk aan de bak, spaanse woordjes leren, in het zonnetje chillen (35 grados, muy warmos) en de omgeving verkennen. Beetje Peruaanse Soll pinnen….NOT, want die scheisse bankpas van mij is kaput. Biktor zijn tas kwam savonds niet aan en na 1 uurtje buiten lopen stond de afdruk van ons hempie in ons lichaam gebrand. Dikkkeeeee thiooooooop! Pablo Hoogeveen moest naar de dokter en kreeg een antibiotica kuur in zijn donder. Al met al een best eerst weekie.
3 dagen in Ancon waren voor de rest wel heel ontspannen. Chris heeft ons een beetje wegwijs gemaakt in het hoe en wat in Peru en een paar goeie tips gegeven. We hebben 3 dagen een beetje spaans kunnen oefenen en lekker kunnen poepen van de rouwe vis die we voorgeschoteld kregen in een van de talloze havenrestaurantjes. En toen zijn we een heel eind “de” berg opgelopen om het uitzicht over Ancon te bewonderen. Enfin, na 3 dagen zijn wij opgehaald door mike (vriend van vic) en toen en toen en toen kwamen we aan in punta hermosa en hier gaan we surfen, gaaf he! En toen had ik lamme vingers van het tikken.
Knal zo snel mogelijk wat foto´s erop, hou jullie haaks! Dikke kus
Ps. Het gaat hier hardstikke top met die gasten, het zijn wel een beetje surfhomo´s maar wel gezellig voor de rest!
PS hier Pablo: lee baalt ervan dattie geen blond haar heeft wat al die chikcies kijken naar derecha
Knal zo snel mogelijk wat foto´s erop, hou jullie haaks! Dikke kus
14 Maart 2008 - 01:12
Lee:
Leippppeeeee shit ouwe!!! -
14 Maart 2008 - 01:14
Pablo Ecobar:
Mirrar isqieurda coño! quirro una batata frio y ola´s grande en la cabeza! NO INTIENDO DE LOS HERMANOS BLANCO´S Y ROCHO??!!!
HASTA LA ROTONDA -
14 Maart 2008 - 02:55
Jeroen:
hahahahahahahhahhaa Geniaal!!! -
14 Maart 2008 - 07:52
Teddyrukspin:
oooow dus eigenlijk niet veel anders meegemaakt dan in nederland:D
Succes gasten, ciao -
14 Maart 2008 - 08:28
Leo En Lillian:
Ons een beetje jaloers maken met je verhalen, dat moet niet kunnen. En de foto's? Er komt toch wel een beetje natuurschoon op die foto's en niet alleen mooie dames? Geniet maar lekker van alles!!! Groetjes -
14 Maart 2008 - 09:52
Marcel :
ga jullie vanav. missen poker maarja dit is veel beter veel plezier, gr mb scherp zijn bij twijfel niet doen -
14 Maart 2008 - 10:09
Dave:
Yo Lee, lekker kakke kan ook in Hollanda hoor, hoef je niet voor naar Zuid Amerika :)
Verders weer klasse verhalen gasten!
Vic en Hogge geef die kitesurf kneus ff een beukie! Laten ons natuurlijk geen surfhomo's noemen!
Laterzzzzz
14 Maart 2008 - 11:14
Lellebel:
oooowwww...Nu al dikke avonturen! Hoe kan het dan ook haha.. Wat een ellende met vic zn tas en Hogge zn zonnesteek?! Jij bent idd weer de lucky bastard gehehe... Ennuh..Alvast kieuwen aan het kweken voor het surfen ;-P Veel plezier in Punta Hermosa en kom maar op met de Pics!!
Dikke kus (ook voor vic en Hogge) xx -
14 Maart 2008 - 12:19
Jana:
nog geen week weg en peru staat al op zijn kop.. doen jullie goed! aren je moet gewoon zeggen je schaamhaar wel hoogblond is.. succes gegarandeerd.
!adios! x -
14 Maart 2008 - 18:37
Lean:
Haloa!
Mooie verhalen (vooral genoten van de vele poep-stories uiteraard)!
Zag je vader gister nog bij het Open Podium op Leeuwenhorst. Hij herkende me nu al niet meer :D
Enjoy die zooi en let goed op elkaar. En ik zeg altijd maar zo: een goed begin is het halve werk.... :P
14 Maart 2008 - 20:02
Lee:
Foto´s komen eraan, ik ben vergeten een kabeltje mee te nemen voor mijn camera. Vic heeft er wel eentje maar die zit in zijn backpack en tjaa die is er nog niet maar wordt als het goed is een dezer dagen afgeleverd in ons hostel. Hiero dikke surf, hebben alledrie een boardje voor een prikkie gekocht en vandaag voor het eerst de zee in geweest. Deze week beetje pielen in de zee en volgende week Machu Picchu, Nasca lijnen en zanduinen bij Ica. Laat snel wat van me horen (en zien), hasta luego! x -
14 Maart 2008 - 20:55
Iris:
Klinkt goed!
Drink een wijntje van mij! ;)
los ballos! -
14 Maart 2008 - 21:19
Wim:
Klinkt goed gozert, zal ik nou even vertellen wat ik deze week op het werk heb meegemaakt???......Nee, lama......geen kloot! ; )
Surfs up dude! -
14 Maart 2008 - 22:12
Rens:
Kan jou die chickies schele. Je hebt mekaar toch, al zijn het surfdudes. Beetje respect please. Groetjes van thuis aan allen. -
14 Maart 2008 - 23:22
Dous:
heej poco loco! klinkt lekker allemaal haha surf up he en die coupe soleil komt dan vanzelf wel juh!! X
16 Maart 2008 - 11:26
Vossie:
Leipo's! Geniet van alle ellende daar... muy jaloersos hieros, heheh
dos cervezas por vavor! Rappido!!! -
16 Maart 2008 - 19:58
Ess:
Joehoe, laat me ff weten of je al wat van je (nieuwe) pinpas van rens heb gehoord..Ben een beetje vergeten te bellen. Anders doe ik het morgenavond alsnog..Zijn je billen ook al een beetje verkleurd? -
17 Maart 2008 - 07:46
Jana:
leuke fotos man. misschien moet hij zich in het vervolg toch insmeren... oops.
ciao! -
17 Maart 2008 - 09:50
Margreet:
Alvast een goede morgen,
Het is hier nu 10.45 uur, dus bij jouw 4.45 uur.
Wat leuk dat je mij ook de site hebt gestuurd.
Geniet lekker en kijk wel uit voor de "boze dieren". ha.. haa..
En lopen er nog "mooie meiden" rond of..........
Il zal de site regelmatig bekijken.
Groetjes
17 Maart 2008 - 17:14
Robert:
Na deze heldere berichtgeving van jullie kant zal ik de verzoekjes naar Pablo in drievoud sturen met een kale flas-zegel erop natuurlijk. geen snoepjes aannemen van vreemde surfhomo`s, zeker niet als ze vallen en niet op het ijs! -
17 Maart 2008 - 18:22
Clasien:
leuk om jullie zo een beetje te volgen compleet met foto's! -
17 Maart 2008 - 18:27
Jozef Vinkenstijn:
Dikke shit amigas,
Taalkundig hoogstandje uiteraard dit stuk, waar meester joost een voldoende voor geeft. Het gedrag daarentegen, moet het tweede rapport maar eens verbeteren.
Werkt goed he hogge die zonneburn crepe van mij.. ha ha! lonmpe kokkerhouter.
In ieder geval nog een golfie gescoord zie ik, keurig! doel bereikt.
Gaste, een goed begin is het halve werk. Go for it!
laters j -
17 Maart 2008 - 21:08
Lean:
Hogge had wel ff zn hempie uit moeten trekken voor de foto; nou kunnen we nog niet zien hoe erg hij verbrand is!
;) -
17 Maart 2008 - 21:38
Vic:
Baiterrrrrrrrr lee we benne van de schait af!!! -
18 Maart 2008 - 08:59
Michelle :
Hey Paul! (en de rest natuurlijk ook)
Wat een spannende verhalen al joh, dat belooft nog wat.. ! Wel lekker blijven smeren he met zn allen!
Kan je me trouwens even via michbeek@xs4all.nl op de hoogte houden want ga bijna weg bij HBO. (Heb trouwens huisje in Amsterdam !MET TUIN!gek)
Groetjes Michelle en geniet van alles! -
18 Maart 2008 - 09:47
Jostie:
chille pics gasten! ziet er goed uit! blijf maar lekker veel sturen! en uiteraard beetje actiefoto´s!!!
Have FUN!!
ciao
Jostie -
19 Maart 2008 - 17:17
Dous:
zoooo heej! nah... noem t maar unlucky!! wat n uitzicht dude!! echt mooi man! enne die hermano van je.... SEXY MOTHER FUCKERRR!!! X dous! -
20 Maart 2008 - 19:55
Astrid & Marco:
Ha die Aren en andere boys die wij niet kennen,
Wat zijn jullie aan een mooie reis begonnen zeg, wij hebben alleen Costa Rica gezien, en dat was ook een unieke beleving, zelfs een aardbeving meegemaakt die daar de normaalste zaak van de wereld zijn, maar voor ons griezelig!!!
We vinden het erg leuk om jullie te volgen, en Aren, jij kent ons hopelijk nog wel ( vrienden van Leo en Lil ) we wensen jullie veel plezier !!!!!
Groetjes van Marco en Astrid xxx -
21 Maart 2008 - 14:20
Hoevercraft:
ola amikoos!
comme ce diese a la coruna? Pendego de hable precisamente?
muy fuerte a la zandfuerta! Grande krokete a kokette de la pamflettuh..Desde ya hace deceios..
Muy muy doei! -
25 Maart 2008 - 11:16
MarcelB:
ha jongens een gedachte ga je goed bij wat je ook doet, als je maar veel doet hoie -
25 Maart 2008 - 14:29
Simoon:
Jeetje mannen, ik mis jullie!
25 Maart 2008 - 16:12
Roos:
haay broertje!
hoe is het daar?
pleurt is wat nieuwe foto's op die site dan;)..
Geniet er van!
xxx -
25 Maart 2008 - 23:40
Linda:
Hola feo!
na zovaak je naam in mijn oor gezegd te hebben was het niet meer mogelijk om het te vergeten..
Hoe was de reis naar Macchu Piccu?! Heb je de trein overleefd? Haha.. zal wel zwaar geweest zijn..
Mucho divertido con tu viaje.. ¿A dónde vas? Cuidate! Besos :) -
26 Maart 2008 - 12:00
Naoom:
Brucie, ik lig helemaal dubbel hier, je schrijft erg vermakelijk :D! We zitten nu in Byron Bay en zijn vanochtend om 6 uur wakker geschut door de ranger dat we moesten oprotten van de parkeerplaats, nice he zo een lubbe busje :D!?
Besito van ons!
Ps. Wat je vooral niet moet zeggen tegen de chicas is: no tengo dinero wohoo..
26 Maart 2008 - 12:09
Ed:
en moarge ist wear best mooi.
het moar viel plaesir met alles en drinke moar een moai bier op us alle.
uot morge -
27 Maart 2008 - 08:43
DT:
Allright Bruv,
Como estas?
Heb gister me vakantie naar Thailand af betaald, ga volgende week zondag al weg.
Zitten jullie al in Ecuador dan?Al een beetje wezen feesten?
Asta Luego mi hermano -
29 Maart 2008 - 12:26
Eva:
He liefste broer en andere mannen!
Hoop dat jullie je een beetje vermaken daar in de Andes!!Schieten jullie wel een beetje mooie foto's daar zodat jullie de achterblijvers flink jaloers kunnen maken?! Ben erg benieuwd naar jullie reisschema aangezien mijn vakantie ook alweer steeds dichterbij komt (16 mei), hou me op de hoogte!
Muchos besos para todos y hasta luego!!!
29 Maart 2008 - 23:18
Jana:
wanneer komt de sequel op Los tres aventureros en América del Sur?
latie x