Lucky Lee - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Aren-Lee Wilson - WaarBenJij.nu Lucky Lee - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Aren-Lee Wilson - WaarBenJij.nu

Lucky Lee

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Aren-Lee

25 Februari 2008 | Nederland, Amsterdam

Check dit: tickets zijn geklapft, inentingen genomen, verzekeringen afgesloten, paspoort gevonden, muziek gedownlooit, zwaarden geslepen en pistolen geladen. Lucky Lee is klaar voor de inmense, epische trip naar WILD WEST Zuid Amerika, jiiiiiiiiiihhaaaaaaaaaaaa!!

Lee in The Wild West???! Huh???! Er zitten toch helemaal geen cojboys waar jij naartoe gaat hoor ik jullie denken. Think twice want er wonen wel zeker een dozijn indianen waar mijn vliegtuig neerstrijkt, en misschien wel meer!

Zondag 9 maart zal ik met mijn kompanen/ kemphanen Victor Schermerbaard en Hogge Kroeskop vertrekken op een 6 maanden lang durende, levensgevaarlijke, ontberingen opzoekende, grensverleggende, chille surftrip (kitesurfen welteverstaan want surfen is natuurlijk voor homo’s, dat weet toch iedereen) langs de westkust van Zuid- en Midden Amerika. Wij zullen onze geschiedenisschrijvende trip beginnen in Peru, perhoe? Peru jah, alvanwaar we via Ecuador, Colombia, Panama, Costa Rica, Nicaraqua en El Salvador door zullen reizen naar Mexico. In Mexico City pakken we dan na ruim 6 maanden keiharde moessonregenbuien het vliegtuig naar Amsterdam terug zodat we nog precies op tijd thuis zijn voor de winter, chilll. Onderrrrrrrtussen zal ik onze mindblowing belevenissen, waarachtig wilde avonturen en foto’s voor al het thuisblijvende volk via deze site bijhouden. Check dus regelmatig die shizzzle.

Vrijdag 7 maart boek ik nog even een klein afscheidsfeestje [EDIT] bij mij thuis vanaf 20.00uur. Mensen die nog gedag willen zeggen zijn dan natuurlijk van harte welkom. Het thema van mijn afscheidsfeesje is The Lion King, dus kom wel in gepaste kleding. (Dat is natuurlijk een grapje he)

Ciao, Aren

• 25 Februari 2008 - 22:54

Lee:

Dikke thioooop!

• 25 Februari 2008 - 23:09

Denise:

Sjoh, dus jij gaat alwéér op avontuur?!
    Jij hebt het duidelijk beter voor elkaar dan ik ;). Maar uiteraard wens ik je heel veel plezier en succes op je 6 maanden lang durende, levensgevaarlijke, ontberingen opzoekende, grensverleggende, chille surftrip!
    Kus, Denise

• 25 Februari 2008 - 23:12

Yvette:

Jezus Lee, ben nu al jaloers op jullie!!! By the way, wil je natuurlijk wel even een vette afscheidszoen geven, maar waar moet ik zoeken die zaterdag??????

• 25 Februari 2008 - 23:26

Yvette:

• 26 Februari 2008 - 07:15

ik zeg 2 keer het zelfde

• 26 Februari 2008 - 07:15

ik zeg 2 keer hetzelfde

• 26 Februari 2008 - 07:16

Chris:

Dude... have fun man!! tijd niet gezien trouwens! Ben de 8ste op vakantie dus ga je niet meer zien denk.. Zie je van de winter wel weer waarschijnlijk in het altijd zo spannende Noordwijk ;)

• 26 Februari 2008 - 09:18

Kim:

Wow, dit klinkt echt super goed!!Ben stront jaloers, hihi..Geniet ervan!!!Ik ga je wilde avonturen volgen...maar wil je eerst nog wel ff een dikke zoen geven, dus waar is dat afscheidsfeestje 8 maart??

• 26 Februari 2008 - 09:23

Vossie:

SHIIIIIT!!! Balen goos! 8 maart staat deze leipo op zn boardje in de Oostenrijkse wildernis ;)

Ga er een vette trip van maken kerel!

• 26 Februari 2008 - 09:48

Anne:

Lucky Lee,

De laatste keer dat we elkaar hebben gezien is een jaar geleden, dus dat half jaar kan er ook nog wel bij....haha!!
    Vertel me waar je afscheid gaat nemen en ik kom een bakkie doen!! Onwijs kikke trouwens dat je dit gaat doen, hoop dat het een heel groot avontuur wordt. En dat je heeeeel veel gaat genieten....(you lucky basterd)

KUS ANNE X

• 26 Februari 2008 - 10:27

Jeroen:

Ik ga je lauwe shit regelmatig checken dude.. foto's van T&A worden op prijs gesteld..

Have fun goos!!!

• 26 Februari 2008 - 11:25

Matthijs:

Mooi man! Mucha suerte! Y cuidado con las mujeres allí, que son muy peligrosas :P

gr uit madrid

vinkie

• 26 Februari 2008 - 12:07

Carlo:

Je hebt je lasso nog niet opgehaald bij mij, en wat verse films? ;)

• 26 Februari 2008 - 20:31

Leo En Lillian:

Aren, schitterende reis en natuurlijk gaan we je avonturen volgen. Heb je adressen in Z-Amerika nodig, even contacten met maffioso-don-leo. Groetjes

• 26 Februari 2008 - 21:11

Wim:

Gozert! Ben je verdomme nou nog niet weg? Have fun gozer, je hebt het verdiend en volgend jaar definately weer boarden samen deal???

Ik check de 8ste nog effe...

Mazzels..
    Wim

• 26 Februari 2008 - 22:55

Jostie:

homo!!! zonder die andere Tonie Wilsonie gaan kan ECHT NIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 27 Februari 2008 - 10:02

Leanne:

homo!!! zonder de grootste wilson-fan gaan kan ECHT NIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik laat nu alvast een traantje, hoef ik dat de 8e niet te doen. Zonde van mn (leeuwinnen)make-up...

KoesKoes!

PS: Vraag ff of ze daar nog kippeling hebben. Ik lust namelijk geen vis.

• 27 Februari 2008 - 15:50

Ess:

Lekker ben jij! Mn hele familie gaat er vandoor! Ligt het er heel misschien aan..zit er een hele kleine kans in.. Dat het komt doordat ik net thuis ben gekomen van 5 maanden bij de kerstman?!!!! Lee laplul! Om het goed te maken kun je voor mij en mijn sanoma mooie foto's maken..(niet alleen op je kite natuurlijk) Kussie!

• 27 Februari 2008 - 16:35

Arne:

Jezus gappie,

Wat ben jij een lucky f*****g bastard!
    Super relaxed hoor, tsja ook jij ben al in thailand geweest, maar het schijnt dat de ladyboys in zuid-amerika niet van de lolita's te zijn onderscheiden. Maarre een afscheidfeessie zit er nog wel in dus;-)! Ik zal iig ff een leuke survivalkit voor je samenstellen! En zal er ff voor zorgen dat deze hoe dan ook tussen de drukte door bij je terecht komt!
    Ik ga nu nog geen afscheid nemen dat komt later wel, maar ik kijk wel al uit naar je wilde verhalen!

P.s. jij bent ook een xl toch ;-)!?!

• 28 Februari 2008 - 13:08

Marcel:

als afsluiting a,.s vrijdag pokeren bij eri master geel???

• 28 Februari 2008 - 16:20

Lellebel:

Heey Da Lee!!

Hoe relaxt voor ons "als echte Lee gaat wéér op reis fans" dat je een blog gaat bijhouden... tis nu al lachen. I'll be there zaterdag. Ff een afscheidsknuffel halen ;-) Dikke Kus en tot zaterdag

• 29 Februari 2008 - 12:41

Dave :

Héééj Gozer!

Geniet van al die mooie shit daar in Midden en Zuid-Amerika!! Ik ga deze site regelmatig checken en ik kijk uit naar jullie doldwaze avonturen!!

Laterzzz

• 04 Maart 2008 - 22:12

Naoompie:

Brucie!Zal ook een trouwe fan zijn op jou site en veel berichtjes achter laten.. Kunnen we wilde verhalen uitwisselen ;)!Je hebt het verdiend broertje!Dikke kus Naoompie

• 04 Maart 2008 - 22:14

Naomi:

Hahaha, ik bedoel natuurlijk dat je deze trip hebt verdiend, mijn reacties zijn ook niet verkeerd.. maar even voor de duidelijkheid dus :D!

• 08 Maart 2008 - 22:47

Roos:

Heey broertje!
    ligtut aan onze kut computer dat je site t niet helemaal doet?
    over 6 uurtjes benje weg heah..
    Have Fun!;)
    Latii!

• 10 Maart 2008 - 08:23

Maarten Hoef:

Kamelen beffers!

Zijn jullie al geland? Dat is toch vrij galant? Werkse!

Haai!

• 10 Maart 2008 - 14:14

Arne :

Hé Miyagi Lee San,

Hoesset nou aan de andere kant van dat Atlantische zeetje? Al een btje bekomen van je jet-lag? Kzie uit naar je postings..

Grtz

• 10 Maart 2008 - 14:15

DT:

Damn Boy...alsnog geen afscheid genomen. HAVE FUN MY SON...geniet er van Lee, en kijk een beetje uit waar jullie heen gaan. Denk aan je en see you in Mejico where we shall ride mexican Donkeys whilst drinking bottles of Tequila in the burning Sun...AIAiaiaiaiaaai!

Take Care Bruv....

• 10 Maart 2008 - 17:02

Vroege Vogel:

Poeh hee wat wast vroeg zondag!!
    Hoorde van me buuf dat jullie bijna vliegtuig gemist hadden? Begint al goed :D

Tot over n half jaar! Ik zal beloven dat ik niet teveel zal veranderen zodat je me nog herkent. Hoef ik ook geen moeite te doen om die extra kilo's dr af te krijgen hehe.

kus!

• 10 Maart 2008 - 17:02

PS:

.. Leanne dus.

• 10 Maart 2008 - 18:33

Jana:

en, zit je al aan de tequila met een sombrero op en een cowboybroek zonder billen? ik wel. toedels. x

• 11 Maart 2008 - 13:01

Dave:

Poeh hee wat wast vroeg zondag!! X2 ; - )

Reis verders goed verlopen? Al mooie Inca chickies gespot?

Laterzzz

• 11 Maart 2008 - 16:41

Rens, Roos En Toob:

Heeyy Aren!!
    hoe issut nou?
    al leuke dingen meegemaakt?
    waar blijven de foto's dan?
    lekker eten daar?
    rens is nou aant koken,, maar 't schiet niet op, hijs weer druk in ze hoofd ofzo:P.
    en toob zit ze eeuwige deuntjes te pingelen.
    en ik(roos) word gek van t kut weer hier, en ben poepjaloers op je;).

t gaat dus allemaal z'n gangetje hier.
    we hopen snel je avonturen te kunnen lezen!
    xx
    Groetjes van thuis