Pacasmaaaayoooo - Reisverslag uit Pacasmayo, Peru van Aren-Lee Wilson - WaarBenJij.nu Pacasmaaaayoooo - Reisverslag uit Pacasmayo, Peru van Aren-Lee Wilson - WaarBenJij.nu

Pacasmaaaayoooo

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Aren-Lee

12 April 2008 | Peru, Pacasmayo

Zozozoooo! Hier een kort berichtje uit Pacasmayo, in de volksmond uitgesproken als Pacasmaaaaaaaayoooooooo! Vanavond vertrekken we voor onbepaalde tijd naar een dorpje in de middel of nowhere, geen internet, telefoon, elektriciteit, massagesalons en Mc Donalds te bekennen in de wijde omtrek (it´s a hard knock life, for us). Vandaar deze update, niet dat we de afgelopen weken veel bijzondere dingen hebben gedaan naast een beetje surfen, chillen, surfen, eten, slapen, chillen, surfen, eten, slapen, surfen, afijn je kent het wel.

Anyhoe er zijn toch een paar dingetjes die jullie nog niet wisten die ik graag even helder wil hebben. Zo wisten jullie ongetwijfeld nog niet dat het hier stikt van de Braziliaantjes, dat deze vriendelijke jongens meer wiet roken op een dag dan er in een gemiddelde koffieshop in holland wordt verkocht. Dat ze allemaal denken dat wij niet blowen omdat de wiet hiero zo slap is, jehhh right! Zo wisten jullie vast ook niet dat Paul probeert de lokale bevolking aan de minimal (techno) te helpen, dat zijn missie al zijn eerste vruchten afwerpt. Dat Paul op zijn beurt onbewust salsaverslaafd raakt en zich sporadisch heupwiegend voorbeweegd. Verder wisten jullie vast ook niet dat Victor de locale chickies een poepie laat ruiken op de dansvloer qua doorzakken met die billetjes op de vloer! Dat wij uberhaupt niet onderdoen voor de locals qua salsa (jeh right). Ook wisten jullie vast niet dat Victor en Paul mij achter mijn broek moeten aanzitten om te gaan kiten, hierdoor heb ik toch nog een lekkere sessie gehad op de peruaanse wateren. Verder poepen wij allemaal weer als vanouds! Daar zijn onze buren, de ozzy´s, stikjaloers op want zij hebben zoals ze dat zelf noemen last van ´pissing out of my ass´. Verder hebben we dik, mega veel vriendjes gemaakt en zijn wij hollanders veruit het populairst van allemaal, yeaaaah dude, we Rock! Verder wisten jullie vast niet dat wij bijna elke dag surfen en terwijl wij in de line-up liggen alle ABBA hits ten gehore brengen, wij zijn daarom ook verkozen tot macho surfers van het jaar! Conclusie, wij zijn te cool for television! ;)

Voor zover wat jullie niet wisten (maar misschien stiekem wel dachten). We vermaken ons nog kostelijk. De peruanen zijn super vriendelijke mensen, eigenlijk alle mensen die we tegenkomen hier zijn super relaxed, behulpzaam en gezellig. We gaan vanavond 8 uur reizen naar het noorden naar Lobitos. Vanuit daar zitten we vlakbij de grens van Ecuador en vanuit daar volgt denk de volgende update. Ik zal nog even snel wat foto´s erop gooien.

Greetz uit Peru, mucho suerte para todos!

• 11 April 2008 - 23:08

Vic:

Oh YEAh LEE!! WE ROCK!!!NUMBER ONE!!!

• 11 April 2008 - 23:30

Lee:

Dikkkkkkkeeeeeeeeeeeee thioooooooooooooop!

• 12 April 2008 - 07:40

Leo En Lillian:

Natuurlijk zijn jullie number one overthere, drie mooie mannen die de hele dag chillen. Ga zo door en laat ze een poepie ruiken. Dikke kus

• 12 April 2008 - 12:56

Jana:

ik wou alleen even zeggen, : wat een prachtige Snor.
    ciao

• 12 April 2008 - 19:30

Roos:

haayy
    wijgaanlekkerbowlenwijgaanlekkerblowen!
    jullieniethe?
    pluis is gister doodgereden.
    ze kop lag eraf..
    lekker he?
    Rens toetert op z'n sax.
    toob zit te blowen.
    have fun!
    xxx

• 14 April 2008 - 06:50

Verhoevert:

Ketsers!

Ken je die mop van die jongen die een ticket heeft geboekt naar Costa Rica? jajaja Die gaat wel!!

• 14 April 2008 - 11:23

Lellebel:

Ha Da Lee,

De bedjes zijn op jullie maat gemaakt zie ik :-) Leuke wist je datjes hoor!!
    Wist je dat wij hier ook plannen hebben om te gaan salsa-en, Adriaantje kwam op dit geniale idee... Uiteraaaard haha.. en ik ga EINDELIJK as zondag het water in. Mag met Ralp (vriendje van Vic) mee surfen in Zandvoort yahoeooee... En ik heb een nieuwe bolide :-))) Een Snel Cabriootje gehehe + nog meer meevallers op financieel gebied dus ik kom zekers jullie opzoeken, OOK!!
    Have fun ennuh... lekker kleurtje

Dikke KuSS

• 15 April 2008 - 17:24

Marco & Astrid:

Wat een heerlijk leven toch, vet cool.
    Nou popie jopies, ga zo door, en als je terug komt, wil ik ook de salsa leren hahahaha, Aron, je kan eraan !!!
    Liefs van Mar en As xxxxx

• 15 April 2008 - 17:35

Jozef Vinkenstijn:

Gaestee,

goeie shit matadoren. Nice unterscript bij de pics.

Ga zo door. Jullie komen er wel..uhh waar eigenlijk? what's the goal..?. o ja, genieten en grieten.

In de bavo alles bakka...ligt er mooi bij in het lentezonnetje. De lammetjes worden om de haverklap geboren. natuurschoon genoeg dus hier.

enjoy!

• 16 April 2008 - 11:24

Esss:

Nou, heb je mn berichtje ontvangen? Ongelooflijk, je wordt al BIJNA 26 jaar oud.. Weet je al hoe je dit feestje gaat inluiden? Piraten adios!

• 18 April 2008 - 06:46

Willibrord:

Zeg Victorrrr Haeeee!
    Blijf van me cameraploeg af heaeaa! Zeg hogge haeeee! Mag ik ff aan je tieten zitten heaeaee? Hey Aren Heaeeaaa! Waarom heb je dat gedaan heaeee?

• 21 April 2008 - 02:01

Errie:

Hey sletjes, gaat lekker zo te horen!
    Geloof er geen hol van dat jullie ook maar een beetje kunnen dansen, stelletje prutsers..........maar zo te zien genieten jullie wel!!!! Later.

• 22 April 2008 - 12:14

Marie-jose:

We genieten van jullie foto's en uitgebreide berichten. Het gaat jullie goed.

• 23 April 2008 - 22:36

Hodge:

Hey lee je mag wel is zeggen als je wat foto´s online gooit, dan zie ik ook nog is wat ik meemaak op vakantie!

But anyway we´re so tooooo cool for television, thats why i dont have a mp3

YEAH DUDE

• 23 April 2008 - 22:46

Vic:

Woowww!! wie zijn die vet stoere gasten dan!!??they are defenitley toooo cool for television!Who are they!!??

• 25 April 2008 - 12:15

Jana:

past ut???
    lekkar uitgelubberde neusgaten..
    zitten jullie nog steeds in "the middle of fucking nowhere" town? heel nederland gaat nu massaal op vakantie, je padre y hermana tambien.
    tis hier supers weertje, lekker bruin worden en af een toe een bui'tje. en ik mag nu legaal me eerste biertje drinken..haha(A).
    en natuurlijk gelijk me rijbewijs gehaald dus roos en ik komen wel ff langs vandezomer op de brommer.. a la che Guevara.
    hasta luego, x

• 29 April 2008 - 13:25

Hoefie:

Hoi Jongens!

Piet Dissel is gisternacht vader geworden van een pak frikandellen...